viernes, 8 de febrero de 2013


8 De febrer CARNAVAL!!


Arribat el gran dia!! És Carnaval i hem quedat tots i totes a les 11h del matí per montar-ho tot.
Ens reunim tots i totes al pati amb el material ha decorar. Uns companys arriban de buscar el generador elèctric, mentres la resta es distribueixen les tasques.
Uns amb la carrossa, altres amb la organització de la gala i compras de berenar, altres amb la decoració de l’institut i gimnàs...
Durant tot el matí és un no parar, a penes tenim temps per parar a parlar coses, per dinar hem de fer torns(per vigilar la carrossa al carrer).
Després de dinar, provem la música i deixem altaveus col.locats, es retocan les pancartes i es col.loca el generador electric.

A les 15:00h comencem a disfrazar-nos per poder fer torns per vigilar la carrossa. Es retocan els últims disfrassos i amb les preces arriba la hora!!! A les 16:15h estavem ja tots i totes fora per tal de començar a organitzar les comparces i enjegar amb la rua.

Uns minuts abans hem perdut la clau de cotxe, el llit dels avis es trenca, incomoditat.., però al final tot surt bé!!!
Engeguem amb la rua i decidim a últim moment fer-la més curta ja que vam sortir tart i estavem cansadisim, i per falta de temps, sinó a la gala aniriem a corra cuita.

Arribem a l’institut un grup de persones per tal d’organitzar el berenar, i un cop tot el grup col.locat. Un membre del grup farà entrar al gimnàs de comparsa a comparsa, per tal de mentenir un ordre.Els organitzadors del berenar entregaran cacaolat i galetes a tothom que participi a la gala.

Un cop tothom esta en el seu lloc assignat, la Gala comença!!!!

2 comentarios:

  1. Els nervis dels últims moments!! On eren les claus?

    ResponderEliminar
  2. Després de una gran rua molt EXITOSA!!! comença la gala on vam anar tots al gimnàs a veure totes les actuacions que s'havien preparat, però abans de gaudir d'elles ens van d’una BERENAR xocolata i galetes!!!!! un cop berenat ja es dona pas a les ACTUACIONS!
    Per començar fem la 1ª escena on apareixen al centre els avis al llit i de sobte entra Charlie amb el “Golden tiquet” i una xocolatina a la mà per donar pas a la actuació de SEGON DE TAS!!

    Un cop acabada l’actuació de segon de TAS comença la 2ª escena on apareixen els nens i els familiar mirant la fabrica i on de sobte comença a sonar la cançó de Willy Wonka. Un cop acabada l’escena se’ls i dona a pas a la actuació de :PERRUQUERIA!!!

    Després de la actuació de perruqueria comença la 3ª escena on el august es menja la xocolata i s’infla i el oompa loompa se l’emporten i donen pas a l’actuació de: 1 a de TEI
    A continuació comença la 4 escena, es a dir el ball de la cançó de l’Augusto on obren pas a l’actuació de: PQPI DE PERRUQUERIA!!
    Tot seguit es fa la 5 escena que es la de la Veruca quan va a buscar l’esquirol per capritxosa i on els oompa loopma se l’emporten i donant pas a fer la foto dels de 2n d’ANIMACIÓ!!
    I on tot seguit comença la cançó dels oompa loompa de la Veruca i obren pas a l’actuació de 1 DE TEI B!!
    Un cop acabada l’actuació comença la 7 escena on apareix el vaixell i la Violet mastegant el xiclet i convertint-se en BLAVA!! Un cop ja blava arriben els oompa loompa i se l’emporten per donar pas a l’actuació de:2 TEI B!!
    Tot seguit apareixen els oompa loompa i canten i ballen la cançó de la Violet per acabar donant pas a l’actuació de : ESTETICA!!
    Al acabar el ball comença l’escena 9 on apareix el Mike menjant xocolata i on apareixen els oompa loompa per emportar-se al Mike perquè s’estava inflant i així obren pas a l’actuació de : 2 DE TEI A!!
    A continuació comença el ball dels oompa loompa del Mike i donant pas a l’actuació de: ELS PROFESSORS!!!
    I AIXI CASI CASI DONANT PER ACABADA LA GALA COMENÇA L’ULTIMA ESCENA ON APAREIXEN TOS ELS PERSONATGES DE CHARLIE I LA FABRICA DE CHOCOLATA I ON ENS OFEREIXE EL BALL FINAL AMB LA CANÇO DE WILLY WONKA!!

    ResponderEliminar